Ludi Saguntini – Teatre Grecollatí

teatre sagunt

PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL (fes click)

Una senya d’identitat del nostre IES Juan de Garay és la programació d’activitats extraescolars, tan importants per a la formació completa del nostre alumnat. Fins i tot, en pandèmia, hem pensat que era més necessari que mai fer-les!

Així l’alumnat de Cultura Clàssica i d’Arts Escèniques i Dramatització de 4t d’ESO anaren al teatre el dimarts 20 d’abril de 2021 a Sagunt a veure la representació de la comèdia d’Aristòfanes, Les Assembleistes, posada en escena pel grup Caligae, de Yecla.

El dijous 22 d’abril va ser l’alumnat de llatí de 4t d’ESO i el de llatí i grec de 1r i 2n del Batxillerat d’Humanitats qui va tenir el plaer de veure la representació de la tragèdia de Sòfocles, Antígona. El grup actuant era Komos, del Districte Marítim de València. La pluja va ser-hi present, però l’actuació es va canviar al teatre Mario Monreal, també de Sagunt. Quina sort vam tenir!!

Ara tocava tornar al teatre romà de Sagunt a l’aire lliure, el divendres i a veure una comèdia de Plaute, Els Bessons, també representada pel mateix grup del dijous. Aquest dia era l’alumnat de Cultura Clàssica de 3r d’ESO qui gaudiria de l’excursió!!

Teatre Sagunt

 

premioA més el grup d’Arts Escèniques del nostre institut VA REBRE EL PREMI ESPECIAL PER HAVER PARTICIPAT A LA MODALITAT TALIA DEL CONCURS COMPITALIA, convocat per l’Associació Prósopon Sagunt, organitzadora del Festival de Teatre grecollatí dins dels LUDI SAGUNTINI. La nostra enhorabona i a la seua professora Cristina Morant!!

Gràcies al nostre alumnat i a les seues famílies per haver confiat en què seria possible acudir a les representacions teatrals en uns temps tan complicats; i a les professores que van apostar per aquesta activitat extraescolar.