Últimas Novedades 2021 julio

      Comentarios desactivados en Últimas Novedades 2021 julio

Últimas Novedades 2021 julio

 

 

Barroca mort

2021/09/16
BARROCA MORT
ESCARTI, VICENT JOSEP
Puedes encontrarlo en BIBLIOTECA
Num Ejemplares 3
VICENT JOSEP ESCARTÍ (ALGEMESÍ, 1964) APLEGA EN BARROCA MORT DUES NARRACIONS EN QUÈ L’UNIVERS SUGGERENT DEL SISCENTS VALENCIÀ SE’NS PRESENTA REPLET DE PERSONATGES INSÒLITS QUE ESDEVENEN L’ESPILL ON S’HI CONJUGUEN ELEMENTS COM LA FESTA, LES CREENCES POPULARS O ELS CRIMS, AMB UNS ALTRES MÉS MÀGICS I, ALHORA, IGUALMENT POSSIBLES. A LA PRIMERA DE LES NARRACIONS, A TRAVÉS D’UN VISIONARI CONTRAFET -EL FILL DE GEPA-, ASSISTIM A UN MOSTRARI BARROC DE PERSONATGES, DE COSTUMS, D’ACTITUDS I DE RELACIONS HUMANES, ON LA VIDA I LA MORT PENGEN D’UN FIL INCERT I DUBTÓS. A L’EPISTOLARI DEL COMTE DE L’HORTXÀ, MITJANÇANT L’EXPOSICIÓ DE CINC CARTES, L’AUTOR ENS OFEREIX UNA PANORÀMICA FRAGMENTÀRIA DE L’EPIDÈMIA DE PESTA QUE S’ESDEVINGUÉ A LA CIUTAT DE VALÈNCIA L’ANY 1647. É S, PE R TANT, UNA VISIÓ PARCIAL I SUBJETIVA D’UNS FETS QUE TRASBALSAREN LA VIDA DE TOTA UNA CIUTAT.
 

El violí d'Auschwitz (LABUTXACA) : Anglada Abadal, Maria Àngels: Amazon.es: Libros

2021/09/16
EL VIOLÍ D’AUSCHWITZ
ANGLADA ABADAL, MARIA ÀNGELS
Puedes encontrarlo en BIBLIOTECA
Num Ejemplares 3
MECANOSCRIT DEL SEGON ORIGEN ÉS UNA NOVEL·LA COMPOSTA DE CINC CAPÍTOLS ANOMENATS QUADERNS, D’UNA EXTENSIÓ MOLT SEMBLANT (TRENTA PÀGINES CADASCUN) I DE TRES PÀGINES FINALS. ELS PROTAGONISTES DE L’OBRA, L’ALBA I EN DÍDAC, VIUEN UN SEGUIT D’AVENTURES EN UN MÓN PRÀCTICAMENT DESTRUÏT. SÓN ELLS, ELS PRECURSORS DE LA CIVILITZACIÓ ACTUAL. LA PRIMERA EDICIÓ D’AQUESTA NOVEL·LA ES VA PUBLICAR EL 1974 I HA ESTAT, FINS ARA, UNA DE LES OBRES MÉS LLEGIDES DE LA L I T E R A T U R A C A T A L A N A C O N T E N P O R À N E A .
 

Esperant La Lluna Plena: 21 (Esguard) : Sanhermelando Bellver, Vicent: Amazon.es: Libros

2021/09/16
ESPERANT LA LLUNA PLENA
SANHERMELANDO BELLVER, VICENT
Puedes encontrarlo en BIBLIOTECA
Num Ejemplares 3
PREMI FUNDACIÓ BANCAIXA DE NARRATIVA JUVENIL LA NIT DE LA LLUNA NOVA DE SAFAR DE L’ANY 635, LA FAMÍLIA DE JAUMEDE PARE CRISTIÀ I MARE MORA- ABANDONA LES TERRES DE L’EBRE FUGINT DE LA INTOLERÀNCIA RELIGIOSA. AQUELLA NIT, A CAU D’ORELLA, LA MARE LI JURA QUE A VALÈNCIA, TERRITORI ENCARA MUSULMÀ, TROBARAN LA FELICITAT. TANMATEIX, POC DESPRÉS, LES CIRCUMSTÀNCIES ELS OBLIGUEN A SEPARAR-SE I JAUME HA DE COMENÇAR A TREBALLAR COM A CRIAT D’UNA FAMÍLIA ACOMODADA ENCARREGANT-SE DE LES TASQUES QUE FEIA EL FILL ABANS DE PATIR UN ACCIDENT GREU. ALLÀ CONEIXERÀ LA FORÇA DE L’AMISTAT AMB EL SEU AMO, PERÒ TAMBÉ LA DE L’AMOR AMB UNA JOVE QUE NO POT CORRESPONDRELI PERQUÈ JA TÉ EL MATRIMONI APARAULAT. ARA BÉ, L’ARRIBADA DELS CONQUERIDORS CANVIARÀ LES COSES DE MARERA I N E S P E R A D A .
 

Historia del Arte en cómic. Renacimiento, de Pedro Cifuentes

2021/09/16
HISTORIA DEL ARTE EN COMIC. EL RENACIMIENTO
CIFUENTES, PEDRO
Puedes encontrarlo en BIBLIOTECA
Num Ejemplares 5
TERCER VOLUMEN YA DE NUESTRA HISTORIA DEL ARTE EN CÓMIC, Y ESTE ESTARÁ DEDICADO AL RENACIMIENTO, ¡LA COSA SE PONE SERIA! AUNQUE «SERIA» NO ES UN ADJETIVO QUE LES PEGUE A NUESTROS AGENTES DE LA HISTORIETA, QUE SIGUEN HACIENDO DE LAS SUYAS, ACOMPAÑADOS EN ESTA OCASIÓN DE CICERONES DE LA CATEGORÍA DE LEONARDO, SOFONISBA
ANGUISSOLA, LA GIOCONDA, MIGUEL ÁNGEL, RAFAEL, DURERO, TIZIANO O GARCILASO DE LA VEGA… ¡MENUDO EQUIPO! PASEAR POR LA FLORENCIA DE LOS MEDICI Y ASOMBRARNOS CON LA CÚPULA DE BRUNELLESCHI, POR LA ESPLENDOROSA ROMA DEL CINQUECENTO Y CONTEMPLAR LA CAPILLA SIXTINA ¡EN TODO EL ESPLENDOR QUE NOS PROPORCIONA UN TRÍPTICO DESPLEGABLE!, O PERDERNOS ASCENDIENDO LA TORRE DE BABEL DE BRUEGHEL EL VIEJO… ¡LLAMARLO SÍNDROME DE STENDHAL E S P O C O P A R A C O M O V A S A Q U E D A R T E T R A S L E E R E S T E L I B R O.
 

Joc brut (Educació 62) : Pedrolo, Manuel de: Amazon.es: Libros

2021/09/16
JOC BRUT
PEDROLO, MANUEL DE
Puedes encontrarlo en BIBLIOTECA
Num Ejemplares 2
JOC BRUT (ES VA PUBLICAR PER PRIMERA VEGADA EL 1965) ÉS UNA NOVEL·LA COMPOSTA DE QUATRE CAPÍTOLS, TITULATS «EL PROJECTE», «ELS FETS», «LA RECERCA» I «LES EXPLICACIONS»; ÉS EN AQUEST DARRER ON EL LECTOR POT COMPLETAR EL VERITABLE SENTIT DE L’OBRA. EN XAVIER I LA JUNA, DOS PROTAGONISTES DE PERSONALITATS MOLT DIFERENTS, ES TROBEN A T R A P A T S E N U N J O C D ‘ A M O R I D ‘ I N T E R E S S O S .
 

La costurera que encontró un tesoro cuando fue a hacer pis: Y otras historias de la arqueología en España (F. COLECCION) eBook : G. Olaya, Vicente: Amazon.es: Libros

2021/09/16
LA COSTURERA QUE ENCONTRÓ UN TESORO CUANDO FUE A HACER PIS
G. OLAYA, VICENTE
Puedes encontrarlo en BIBLIOTECA
Num Ejemplares 1
TESOROS DE LEYENDA, YACIMIENTOS MILENARIOS, ROBOS Y EXPOLIOS… UN RECORRIDO APASIONANTE POR LOS HITOS DE LA ARQUEOLOGÍA DE NUESTRO PAÍS DESDE HACE ALGÚN TIEMPO, LOS ARTÍCULOS Y REPORTAJES EN EL PAIS DE VICENTE G. OLAYA SOBRE CUESTIONES RELACIONADAS CON LA HISTORIA Y EL PATRIMONIO DE NUESTRO PAÍS HAN SUSCITADO UN GRAN INTERÉS ENTRE LOS LECTORES. CON EL TONO TAN APASIONADO COMO DESENFADADO Y, CUANDO LA OCASIÓN LO REQUIERE, POLÉMICO QUE LE HA DADO FAMA, EN ESTE LIBRO RELATA LOS PRINCIPALES HITOS EN EL DESARROLLO DE LA CIENCIA ARQUEOLÓGICA.
DESCUBRIREMOS DE SU MANO EL HALLAZGO DEL YACIMIENTO DEL CERRO DE LOS BATALLONES, UNO DE LOS MÁS INTERESANTES DEL MIOCENO EN NUESTRO CONTINENTE, PASANDO POR LA DAMA DE ELCHE Y EL ENGAÑO A LOS NAZIS, LOS TESOROS PERDIDOS DE GUARRAZAR Y MEDINA AZAHARA, HASTA LLEGAR A LA BATALLA DEL JARAMA, CON UN PALACIO QUE ESCONDÍA UN BÚNKER, O EL GALEÓN SAN JOSÉ, QUE SE HUNDIÓ CARGADO DE LINGOTES Y MONEDAS DE ORO Y PLATA, TRAS SER ATACADO POR LA FLOTA INGLESA EN LA BATALLA DE BARÚ, FRENTE A LAS COSTAS COLOMBIANAS, Y QUE PERMANECIÓ OCULTO BAJO LAS AGUAS DEL C A R I B E M Á S D E T R E S S I G L O S .
 

La Neu Interminable: 120 (Espurna) : Agustín Fernández Paz, Franco Martínez, Josep: Amazon.es: Libros

2021/09/16
LA NEU INTERMINABLE
FERNANDEZ PAZ, AGUSTIN
Puedes encontrarlo en BIBLIOTECA
Num Ejemplares 3
CINC GUIONISTES ES REUNEIXEN EN UN HOSTAL SOLITARI AMB LA INTENCIÓ DE CONCENTRAR-SE PER A PREPARAR UNA SÈRIE DE TELEVISIÓ DE POR. ALLÀ COINCIDEIXEN AMB TRES HOSTES I EL MATRIMONI QUE EL REGENTA. AL CAP DE TRES DIES D’ARRIBAR, COMENÇA UNA TEMPESTA QUE AMENAÇA DE NO ACABAR MAI I QUE ELS DEIXA TOTALMENT AÏLLATS. ELS COMPANYS DESCOBREIXEN QUE A L’HOSTAL NINGÚ NO ÉS EL QUE APARENTA, I UNA POR IRREFRENABLE VA FILTRANT-SE EN LES SEUES VIDES.
AQUEST ÉS EL RELAT DEL QUE VIUEN ELS CINC GUIONISTES, PERÒ TAMBÉ EL MISSATGE DESESPERAT D’UNA DE LES P R O T A G O N I S T E S D U R A N T L A L L A R G A E S P E R A C A P A U N F I N A L I N C E R T .
 

Llibres amb perfum de sang : Villapalana I Barnes, Silvestre: Amazon.es: Libros

2021/09/16
LLIBRES VELLS AMB PERFUN DE SANG
VILLAPALANA I BARNES, SILVESTRE
Puedes encontrarlo en BIBLIOTECA
Num Ejemplares 3
UN SEGUIT DE CRIMS EN SÈRIE ARREU D’EUROPA I NOMÉS HI HA UNA PISTA: L’APARICIÓ DE LLIBRES AL COSTAT DELS MORTS. EL DETECTIU SAMUEL ANDRAS INICIA LA RECERCA D’UN ASSASSÍ INVISIBLE QUE UTILITZA COM A MARCA I COM A ARMA LES PÀGINES DELS LLIBRES. LA INVESTIGACIÓ EL PORTARÀ A DESCOBRIR COM POT RESULTAR DE PERILLOSA LA LECTURA DE CERTES OBRES I Q U A N T A M O R T H I H A A M A G A D A E N L E S L Í N I E S A P A R E N T M E N T I N N O C E N T S D ’ A L G U N S L L I B R E S .
 

Mecanoscrit del segon origen - Manuel de Pedrolo | Grup62

2021/09/16
MECANOSGRIT DEL SEGON ORIGEN
MANUEL DE PEDROLO
Puedes encontrarlo en BIBLIOTECA
Num Ejemplares 2
MECANOSCRIT DEL SEGON ORIGEN ÉS UNA NOVEL·LA COMPOSTA DE CINC CAPÍTOLS ANOMENATS QUADERNS, D’UNA EXTENSIÓ MOLT SEMBLANT (TRENTA PÀGINES CADASCUN) I DE TRES PÀGINES FINALS. ELS PROTAGONISTES DE L’OBRA, L’ALBA I EN DÍDAC, VIUEN UN SEGUIT D’AVENTURES EN UN MÓN PRÀCTICAMENT DESTRUÏT. SÓN ELLS, ELS PRECURSORS DE LA CIVILITZACIÓ ACTUAL.
LA PRIMERA EDICIÓ D’AQUESTA NOVEL·LA ES VA PUBLICAR EL 1974 I HA ESTAT, FINS ARA, UNA DE LES OBRES MÉS LLEGIDES DE LA L I T E R A T U R A C A T A L A N A C O N T E N P O R À N E A .