A TOT L’ALUMNAT que pertany al BANC DE LLIBRES (XARXA LLIBRES) 2016/2017 ( veure llistat de participants ), se’ls lliurarà, a principi de curs, el següent lot de llibres, subvencionat per la Conselleria d’Educació.

A TODOS los ALUMNOS que pertenezcan a BANCO DE LIBROS (XARXA LLIBRES) 2016/2017 (ver listado de participantes), se les hará entrega a principio de curso del siguiente lote de libros, subvencionado por la Conselleria d’Educació.

Listat llibres

Atenet a la financiació final que atorgue Conselleria, es podrà afegir algun llibre més al present llistat en 1r ESO, 2n ESO, I 4t ESO, però no ens n’assabentarem fins a setembre. / Dependiendo de la financiación final que otorgue Conselleria, se podrá añadir algún libro más a este listado en 1º ESO, 2º ESO y 4º ESO, pero este extremo no se conocerá hasta septiembre.
Publicado el 27 julio 2016